Мис Модел на България Камелия Димитрова от Петрич блесна като шаферка на сватбата на д-р Крум Якимов и Вероника Левкова

Filed under: Оживление,Петрич |

Красивата миска призна, че не пази диета, поддържа форма с народни танци и обожава да рисува

142-24-01 13

Камелия Димитрова по време на фотосесия

Мис модел на България 2016 Камелия Димитрова от Петрич бе шаферка на сватбата на Вероника Левкова и д-р Крум Якимов. Камелия бе прекрасна в дългата си червена рокля. Останалите шаферки бяха Михаела Костадинова, Теодора Великова и Катя Дюлгерова. От отбора на момчетата като шафери се представиха Николай Даскалов, Иван Левков, Иван Стойчев и Кирил Левков.

142-24-01-

142-24-01 -880x509

Камелия Димитрова спечели титлата при оспорвана надпревара със 17 красавици от цялата страна

Младоженците, които се сгодиха миналата година, получиха много поздравления за стъпката официално да станат семейство, специални комплименти за шеметен външен вид получи и булката Вероника.

Камелия Димитрова е единадесетокласничка в ПГИТ „Асен Златарев” в Петрич. Тя изуми журито преди дни по време на конкурс за красота в София, където спечели короната „Мис Модел на България 2016“. С перфектните си мерки от 86-62-89 красавицата буквално спря дъха и на жури, и на публика. В надпреварата взеха участие 17 красавици от цялата страна, които си оспорваха титлите пред пълна зала, но последната дума имаше журито – проф. Любомир Стойков, художникът Ставри Калинов и президентът на „БГ Моделс“ Веселина Ангелова, която специално за събитието пристигна от Италия с двете корони за победителките. „Като чух името си, не знаех как да реагирам, беше толкова неочаквано“, чистосърдечно призна Камелия Димитрова. Приятелката ми Антонина, с която от няколко години ходим заедно на рисуване, ме записа за кастинга, за който разбрала от фейсбук. Тя изпрати снимките ми за участие и аз самата останах суперизненадана, когато ми се обадиха, че съм сред одобрените момичета“, разказа победителката. „Не казах на никого, защото никога не съм се занимавала с това и се притеснявах“, призна Камелия. „Само семейството ми знаеше, родителите ми ме подкрепиха: „Защо не?! Опитай!“, и така преминах още 2 кастинга, преди да стигна до финалната група. Отидох да се забавлявам, да видя как е, без каквито и да е претенции”, коментира възторжено Камелия Димитрова. „Мислех си, че нямам шанс, тъй като си мислех, че всичко е нагласено, честно казано, няколко часа преди да излезем на сцената, смятах да си тръгна, защото не виждах смисъл да съм фигурантка. Семейството ми обаче щеше да е сред публиката и вероятно това ме спря“, искрена е Камелия. Големият подарък за Камелия от конкурса е участие в „Мис Модел на света“, който традиционно се провежда в Китай и тази година ще е от 17 октомври до 7 ноември. Преди това през септември ще дефилира в Италия на Milano fashion week. Камелия признава, че не пази диети, освен с рисуване се занимава и с народни танци. Родителите й работят в обувна фабрика в Петрич, от село Габрене са и летните ваканции Камелия и брат й обикновено прекарвали на село. За да не бездейства, преди 6-7 години се записала в състав „Гайтан“ в Първомай. Мечтите й са свързани с модата, но в областта на дизайна.

142-24-01 Камелия с Инес Боянова от Перник

142-24-01--

Spread the love