Закопчаха колата на общинския съветник Димитър Капитанов в синята зона на Петрич

Filed under: Петрич |

 

04-02-

Собственици на луксозни коли в Петрич потеглят от паркингите със скобите на гумите по возилата си

Контрольори закопчаха автомобила на общинския съветник от БСП в Петрич и бивш областен управител на Пиринско, Димитър Капитанов 3 дни след като в капана на синята зона падна колата на кмета на Старчево Георги Кузманов.

04-02 Капитанов1

Димитър Капитанов

Капитанов оставил колата си на паркинга пред сградата на общината в града и тръгнал да върши служебни ангажименти, разкриха запознати. По думите им Димитър Капитанов въобще дори не се и огледал да потърси служителите на общината, за да заплати таксата си от 1 лв. на час за престой. Малко след това обаче автомобилът му бил щракнат със скоба. Служителят, отговарящ за района, изчакал около 10 мин. Капитанов да си плати, но той така и не се явил. Едва тогава контрольорът извикал колегите си, които сложили скоба на автомобила му. По-късно Капитанов обвинил служителя, че е трябвало да го намери къде е и да го уведоми, че трябва да си плати. След 15 минути разправия общинският съветник Д. Капитанов заплатил необходимата сума и колата му била освободена. „Всеки автомобил, който е паркиран в района на синята зона и не е заплатил, ще бъде „закопчан“, категорични са работещите на синята зона в Петрич.

Както вече писахме, десетки собственици на луксозни коли в Петрич тотално игнорират въведената от седмици синя зона в града и потеглят от паркингите директно със скобите на гумите, алармираха очевидци. Според запознати практиката била системна, тъй като доста често шофьорите на лъскавите возила „забравяли” да платят таксата от един лев за престой в синята зона в града.

Spread the love

Коментар за: Закопчаха колата на общинския съветник Димитър Капитанов в синята зона на Петрич

  1. Как така потеглят със скобите не ми е ясно,обяснете?За втори път Ви питам?

    Димитър
    2016/юли/29 at 23:13 PM