Д-р Г. Бандеров обезпаразити кученцето на Антонио Георгиев и Ели Минчева в Дупница, д-р Мирчева: Манипулацията е задължителна за комфорта на любимците и стопаните им

Filed under: Дупница |

 

144-01-09 816 copy

Д-р Бандеров и д-р Ивет Мирчева извършват обезпаразитяване на малката Ария.

Обезпаразитяването на домашните любимци върви с пълна пара в клиниката на ветеринарния лекар от Дупница д-р Георги Бандеров. Д-р Ивет Мирчева и д-р Бандеров извършиха  обезпаразитяване на малкото кученце, порода териер Ария, което е на 50 дни.

144-01-09 820 copy

Собствениците на Ария си тръгнаха доволни от грижите на д-р Бандеров и д-р Мирчева.

Собствениците на чаровната Ария – Антонио Георгиев и Ели Минчева, си тръгнаха доволни от клиника „Бандеров”, че кученцето им няма да бъде тормозено от паразити в горещините. „Жегите провокират неразположение и дискомфорт и при кучетата, и при котките, създават се допълнителни грижи на стопаните. Абсолютно задължително е по график да се провежда профилактичното вътрешно и външно обезпаразитяване на домашните ни любимци, за да се опази здравето и животът им през летните жеги. И най-вече за спокойствие на родителите, чиито деца си играят с домашните любимци. За да бъдат предпазени от векторни заболявания при малките котенца и кученца, трябва да се направи обезпаразитяване до края на първия месец и след това през 40 и 60 дни”, препоръчва д-р Мирчева.

 

 

Spread the love