Строителният бос от Дупница Даниел Аттарян си купи къща палат в Неа Врасна, братята Олег и Стефан Петрови – парцел на Аспровалта

Filed under: Бобов дол,Дупница |

Транспортната двойка от Бобов дол Румяна Николова и Емил Рангелов – щастливи новодомци в Офилио

147-01-1 P1210476 copy

Стефан Петров и Даниел Аттарян

 Дупничани и бобовдолци с добри финансови възможности изкупуват терени за застрояване и къщи по бреговете на Бяло море, научи ВЯРА.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Олег Петров

147-01-01 Емил Рангелов и Румана Николова

Емил Рангелов и Румяна Николова

 

Строителният предприемач Даниел Аттарян от Дупница е предпочел първа линия на тихото селце Неа Врасна. Собствениците на транспортна фирма „Даци Р” Румяна Николова и Емил Рангелов са си купили къща в Офилио. Братята бизнесмени от Дупница Олег и Стефан Петрови се сдобиха с парцел и каравана на Аспровалта, те вдигнаха и хотел в Сапарева баня. Със затоплянето на времето се активизира още повече търсенето на имоти в тези части на Гърция, отстояща на 280 км от Дупница, информират посредници. Още много дупничани оглеждат имоти, а доста от тях са сключили сделки. Голямо е и търсенето на парцели с право на застрояване, като офертите са от 70 000 до 300 000 евро. При по-голям имот обаче цените са и над тази сума, като всичко зависи от дали земята е в регулация, или още не е и къде точно се намира. Според 90% от сделките в района на Аспровалта и Кавала са за къщи недалеч от брега. „Домовете на първа линия държат цена дори във време на криза. Причината да се искат повече пари е, че броят им не е голям. Според районите те са до 100-150 хил. евро, но има и по-скъпи, твърдят брокери.

 

Spread the love