Сашка Васева ослепява! Призна: Нищо не виждам с дясното око, дадох купища пари – лекарите не могат да ми поставят диагноза

Filed under: Дупница,Общество,Сапарева баня |

Дупнишката Мадона отказа 100 бона от „ВИП Брадър“ – страдала от клаустрофобия

155-09-02 16

Сашка Васева ослепява. Дупнишката Мадона вече седма година не вижда с дясното си око, разкри самата тя пред „Всеки ден“. Певицата отправи зов за помощ към почитателите си, защото лекарите не могли да й помогнат. Тя помоли да я свържат с народни лечители, които да й върнат зрението. „От 2009 г. съм сляпа с дясното око. Ако знаете лечение или лечител, моля, пишете ми на лични.

155-09-02Медицината не ми помогна“. Подобен текст Сашка написа в неделя вечерта и на своята официална страница в социалната мрежа. „Всичко стана изведнъж. Просто спрях да виждам“, разказа тя пред „Всеки ден“. Обиколила всички лекари, за които й казали, правили й всякакви изследвания, но така и не станало ясно точно какво е станало с окото й. „Не е за операция. Лекарите не знаят какво ми е. Дадох купища пари във всички скъпи клиники в София и нищо! Дори не могат да ми поставят точна диагноза!“, сподели още Сашка. Нямали никакво обяснение как в единия ден виждала добре, а в следващия вече била сляпа. Преди да спре да вижда, нямала никакви преживявания, които да подскажат, че това ще стане. Нито имала проблем със зрението, нито удари и травми, които биха могли да предизвикат загубата му. „Един хомеопат ми каза, че имам атрофия на зрителния нерв“, разказа още Сашка. Той обаче така и не могъл да й посочи ефективно лечение. В отчаянието си Дупнишката Мадона нямала друг изход, освен да се обърне за помощ към своите почитатели. Веднага след като сподели за проблема си публично, тя бе засипана от препоръки как да си помогне сама. Един от първите съвети бе да прави упражнения с очи. „Те помагат при намалено зрение, но аз нямам никакво“, отговори певицата. Тя разкри, че много хора са й писали лични съобщения, в които споделят собствения си опит с подобни проблеми. Препоръчали й всякакви техники и лечители, които биха могли да й помогнат – от знахари до хора, които лекуват с енергии. „Все пак е трудно. Лечители има много, но колко от тях са истински лечители и колко – шарлатани, това не може да се каже и няма как да се разбере предварително. Разчитам хората да споделят собствения си опит с подобни проблеми, за да мога да се насоча към точния човек, който ще ми помогне“, сподели още Сашка. Засега тя е доволна, че поне с лявото си око вижда добре. Въпреки огромния си проблем е оптимистка, че ще се намери лечение и отново ще вижда. Сашка Васева отказала да влезе в поредния сезон на „ВИП Брадър“, който тръгва тази есен по Нова тв. Продуцентите предложили на певицата цели 100 хиляди лева с надеждата, че с парите ще успеят да я привлекат в риалитито. Те били убедени, че самото й присъствие в къщата ще бъде гарант за космически рейтинг, затова били готови да й дадат дори още по-висок хонорар. Дупнишката Мадона обаче категорично казала „не“ на офертата. Тя обяснила любезно, че каквото и да й предложат, отговорът й ще бъде отрицателен, защото страда от клаустрофобия. Сашка не можела да си представи как ден и нощ ще стои затворена между четири стени. Тя открай време имала проблеми със затворените пространства и била съгласна да участва във всякакви други формати, но не и да влезе в къщата.

 

Spread the love