„Пирин” (Благоевград) картотекира албанеца Ндуе Муйеци, раздели се с Казаков

Filed under: Спорт |

 

Стефан Генов: Селекцията ни не е приключила, търсим поне още двама футболисти161-14-03-Stefan Genov

Наставникът на „Пирин” (Благоевград) Стефан Генов коментира селекцията на отбора. Само преди два дни албанският нападател Ндуе Муйеци подписа договор с клуба. За последно той игра в латвийския „Вентшпилс”.

„Той е добър нападател и определено ще ни върши работа. Ще му трябва време и затова ще го използваме в контролата в предстоящата пауза. Селекцията ни обаче не е приключила. Ще търсим поне още двама души. Надявам се след паузата да мога да използвам Иван Цветков. С него ставаме друг отбор“, коментира Генов.

Новото попълнение в „Пирин” (Благоевград) Ндуйе Муйеци бе картотекиран в БФС и след получаване на работната виза, ще бъде на разположение на треньорския щаб. Нападателят подписа договор с „орлетата” за две години. Той е на 23 години и преди това направи име в латвийския „Вентшпилс”.

В същото време клубът се раздели с Християн Казаков. Полузащитникът бе освободен от тима, без да изиграе нито един официален мач.

На пълни обороти вече тренират Орлин Старокин и Венцислав Бенгюзов. Двамата пропуснаха мача с ЦСКА (София) миналата седмица заради травми. На облекчен режим преди мача с „Берое” тренира единствено централният бранител Румен Сандев.

 

 

 

Spread the love