Дъщерята на Мая Манолова – Ралица, и съпругът й Марин плуваха в басейн за 5,7 млрд. долара на медения си месец в Сингапур 

Filed under: Кюстендил,Оживление,Перник |

Двойката е отседнала в един от най-тузарските хотели, като най-ниската нощувка започва от 320 долара

 

162-24-02 i-1Младата булка Ралица Манолова, дъщеря на омбудсмана от Кюстендил Мая Манолова, се потопи в невиждан лукс и екзотика за медения си месец със съпруга Мартин. Ралица и Мартин се венчаха наскоро в Кюстендил, а сега се отдадоха на ваканция, достойна за крале в един от най-скъпите курорти в света – в Сингапур. Те са отседнали в лъскавия хотел „Марина Бей Сандс”. Двойката дори се наслади на световноизвестния инфинити басейн на 57-ия етаж на хотела, който струва фантастичните 5,7 милиарда долара.

162-24-02 333 162-24-02 3
Това е най-големият басейн в света и е отворен само за гостите на комплекса. Цената на една нощувка тук започва от 320 долара на стая. Без да са включени услугите към нея. Ралица е видимо вталена след сватбата и сияе от щастие с половинката си. До последно се носеха слухове, че младата булка ще направи скоро майка си баба. Двойката си каза „да” с пищно парти с фойерверки в родния на Мая Кюстендил. 162-24-02 -2На събитието присъстваха само най-близките, с изключение на втория съпруг на Манолова — бившия министър Ангел Найденов, който е в трудни отношения с експоловинката на омбудсмана – Милен Манолов. За да не разваля сватбата с кавги, експолитикът си останал у дома, а таткото изпратил сам до олтара красивата Ралица.
От Югозапада досега единствен зам.-кметът на Дупница Красимир Георгиев си позволи воаяж до долечен Сингапур с жена си Невена. Екскурзиите до Сингапур не са по джоба на всеки, има най-различни пакети с посещения до Малака – Куала Лумпур – о-в Пенанг. Един такъв тур например за 11 дни струва около 3795 лв.

 

Spread the love