Футболист № 1 на Сатовча Владимир Каптиев сви семейно гнездо с „ало” сладураната Светлана, 500 сватбари вдигаха наздравици

Filed under: Uncategorized,Гоце Делчев,Оживление |

168-24-01 754_oФутболистът от Сатовча  Владимир Каптиев поиска ръката на дългогодишната си приятелка Сетлана, а родителите им вдигнаха пищна сватба. Повече от 500 гости вдигаха наздравици през целият ден за здравето на младоженците и техните семейства.Чаровната булка, Светлана Ковачева каза заветното „Да“ на любимия си  Владимир Каптиев.

168-24-01 749_n 168-24-01 767_oСветлана работи в централата на мобилен оператор в София в отдел „Човешки ресурси“. Родителите й работят в Испания от много години и сватбата на дъщеря им  бе поводът да пристигнат в Сатовча и да напълнят сърцата си с радост. Младоженецът Владимир Каптиев също не живее от няколко години в Сатовча . Той един от добрите футболисти в тимът на „Спартак” – Плевен. Специално за сватбата братът на младоженеца пристигна от Америка, където той  от години работи и живее.  Гражданският брак сключи известният ритоалчик от Плетена Антоанета Бекташева, която пожела на младото семейство бракът им да много щастлив, красив, дълъг до дълбоки старини и осмислен с много, красиви и умни като родителите им наследници.

Spread the love