Кадровият военен от Кюстендил Ивайло Сърбински стана татко на момиченце, със съпругата Любослава го кръстиха Ивон

Filed under: Кюстендил,Оживление |

 

Съдебният охранител Иво Атанасов място не можа да си намери, че има племенничка, дядо Георги и баба Аделина донесоха торта за екипа на д-р Давидков

 

168-24-02  bebe2

Щастливите баба и дядо Георги и Аделина Сърбински с младото семейство Любослава и Ивайло и бебето Ивон

168-24-02   bebe3

Младите родители с кумовете Десислав и Антонина Ангелови

Първородна дъщеря се роди на кадровия войник Ивайло Сърбински от Кюстендил и съпругата му Любослава, която до последно работеше в голяма фирма за производството на хляб. Малката красавица, която носи името Ивон, бе родена в кюстендилската болница. За израждането помогна акушер-гинекологът д-р Давидков и неговият екип. Красавицата е с впечатляващите размери от 3,650 кг и дължина 50 сантиметра. Изключително щастлив от събитието бе лелинчото на бебето Иво Атанасов, който работи в съдебната охрана. Той веднага развъртя телефоните, за да съобщи за хубавото събитие и да почерпи колегите си.

168-24-02 1   bebe5

Вляво баба Таня приготвя малката панделка за внучето си, другата баба Аделина носеше тортата.

168-24-02  bebe4
Най-близките се снимаха пред родилното на изписването, долу, клекнал в средата, е дядото Любомир, до него близнакът Любослав – вуйчо на бебето.

За изписването на бебето пък неговата съпруга Диляна се наложи да размени работния си график в голяма търговска верига на Кюстендил. Сестра й Любослава изглеждаше прекрасно след раждането. Нетърпелив да се порадва на бебето бе и нейният брат близнак – Любослав. Младата майка получи и голям букет от кумовете Десислав и Антонина Ангелови. Ивон пък е второ внуче за Любомир и Таня Йорданови, родители на Любослава. Тази есен първото им внуче – Марая, дъщеря на Иво и Диляна, ще бъде първокласничка в Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий“. За това, че бебето Ивон се роди с изключително дълга черна коса, баба Таня бе купила панделка, с която да го закичи. Тортата за екипа пък бе от Георги и Аделина Сърбински – другите баба и дядо. Заедно с тях бе и по-малкият им син Бойко. През октомври щастливите родители на бебето ще празнуват две години, откакто са семейство.

Spread the love