Скараджията Ангел Кочев: Барбекютата в парка в Дупница не са за погребения, забраниха музиката и провалиха кръщенето на дъщеря ми, изнесох се в последната минута

Filed under: Дупница |

 

177-01-03 1453_n copy

Ангел Кочев

Новите строги правила за вътрешен ред в парк „Рила” в Дупница са на път да превърнат любимото място на дупничани за отдих в църква. Тишината и мирът са на път окончателно да се настанят в парка, но пък хората са на път да се изнесат.

Скараджията Ангел Кочев беше поредният, попаднал под ударите на новия ред. В редакцията на „Вяра” той разказа, че забраната за музика в барбекютата е провалила семеен празник, за който той и съпругата му се стягали от месеци.

„Преживях голямо разочарование. 3 години съм работил в парк „Рила” на голямата скара под барбекютата. Винаги съм чувствал парка като свой втори дом, но преди седмица бях страшно унизен от ръководството на парка. Наех си срещу такса от 6 лв. едно от барбекютата. Искахме да честваме там кръщенето на дъщеря ми, поканих 30 души гости. В 9 часа отидохме, за да подредим масата. Откарах хладилна витрина, касетофон. Докато съпругата ми Ралица подреждаше масата, по телефона й звъннали от управата на парка. Заявили й, че нямаме право да пускаме музика. Бях наел двама души – музикант и певица, които да веселят гостите. Организацията за тържеството започнах преди 3 месеца. В 10 часа събрахме багажа от барбекюто и се пренесохме в двора на къщата ни в село Блажиево. Смятам, че не е нормално да не звучи музика в барбекютата. Когато работех в парка, имаше нонстоп музика, хората пееха, виеха се хора. Имаше много работа и много посетители. Сега мисля, че не е така. Не зная кой диктува политиката в парка и не зная кой е променил правилата, но не само аз и колегите от бранша, а и също и много хора, които познавам, не са доволни от наложените ограничения”, каза Ангел Кочев и добави: „Занимавам се със скара-бира, имам каравана, обикалям всички събори, когато хората са весели, на никого не пречат. Когато хората се веселят, не пречат. Барбекютата на парка не са за погребения, а за весели мероприятия”.

 

 

Spread the love

3 коментара за: Скараджията Ангел Кочев: Барбекютата в парка в Дупница не са за погребения, забраниха музиката и провалиха кръщенето на дъщеря ми, изнесох се в последната минута

 1. Palen shop…

  Kru
  2016/септември/21 at 14:05 PM

 2. А бе тоя нормален ли е…..????? СЕЛЯНИН ПРОСТ!

  Възмутен гражданин
  2016/септември/20 at 15:43 PM

 3. Кочев,самото име подсказва от какъв род е.За сведение да му кажа .че това е място за отдих,а не за оргии!!!!

  Ivan
  2016/септември/20 at 10:14 AM