Маги Шимова от Петрич подари бонбониера с положителен тест за бременност на съпруга си Страхил в сватбения им ден

Filed under: Оживление,Петрич,Сандански |

 

Младоженецът откърти вратата с пантите, за да си вземе булката, тя изпя „Не остарявай, мамо“ като специален поздрав за майка си и свекърва й

179-24-01 691_n

Младоженецът Страхил получи най-страхотния подарък в живота си – че булката му е бременна.

Приказна сватба вдигнаха Маргарита Шимова от Петрич и нейният избраник Страхил. Щастието на влюбените бе двойно, защото точно в сватбения ден Маргарита разбра, че е бременна.

179-24-01 996_n

Сватбата бе приказно изживяване.

179-24-01 950_n 179-24-01 896_n

Красивата булка направи изненада на любимия си мъж, като му показа публично по време на тържеството в ресторанта положителния тест. Младото семейство, роднините и приятелите им са на върха на щастието. След новината за бебето оркестърът засвири песента „Не остарявай, мамо“ и булката я изпя като поздрав към майка си и свекърва си.

179-24-01 5023_n

Вратата буквално бе изкъртена.

179-24-01 3150_n

Младоженецът с родителите си

179-24-01 4327_n 179-24-01- 179-24-01 3889_n

Кумове на Шимови станаха Виолета и Олег Павлови. Младоженецът Страхил и приятелят му буквално откачиха вратата от пантите, за да влязат в родния дом на булката и да я вземат. Майка й Марияна разчупи питка, а баща й Димитър предаде ръката й на младоженеца.

179-24-01 32_n

В програмата бе включен арабски танц, а булката и кумата се забавляваха, качени на масата

179-24-01 1381_n

Маги с майка си

Венчавката се състоя в храм-паметник „Света Петка Българска“ на Рупите. След венчавката в градината на хоелски комплекс в Поленица представител на община Сандански ги бракосъчета под красива арка. Маргарита и Страхил пуснаха бели гълъби в небето, като си пожелаха безгрижен семеен живот. Родителите на булката Марияна и Димитър и Гичка и Георги – на младоженеца, ги посрещнаха заедно с шаферите Силвия и Иван, и ги захраниха с питка по стар обичай. Бе направена и първата наздравица с кумовете вече официално като семейство Шимови. 150-те госи викаха „горчиво”, а кумовете дариха младоженците с 3 наречени бутилки с вино: 1-вата, украсена в розово и синьо – да отворим заедно при раждане на първата ни рожба; 2-рата, украсена в сребърно – за сребърна сватба; 3-тата, украсена в златно – за златна сватба. Веднага след кумската реч булката се изправи пред всички и съобщи радостната вест, че носи нов живот в себе си. Без никой да подозира, че нейната приятелка Валерия Георгиева вече е подготвила импровизирана опаковка с панделка – кутийка за бонбони – булката обяви на всеослушание, че иска да подслади живота на съпруга й Страхил. Когато той махнал панделката и отворил кутията, изпаднал в състояние на бурно щастие. „Той погледна щастливо учуден към мен и каза: „Бременни ли сме?! Наистина ли?!“ и питайки още дали е вярно или се шегувам, дойде най-сладката целувка и прегръдка на сватбата ни. Всички гости споделиха момента ни с бурни аплодисменти и викове, щастието беше неописуемо!”, развълнувано сподели с приятелите си булката.

На сватбата бяха спазени всички традиции – с кумско прасенце и торта за кумата, които поднесоха прекрасните танцьори от формация „Македонска хубост“. За гостите и младоженците имаше специлна програма – запалени факли, гръцко сиртаки с трошене на чинии и горене на уиски върху пирамида от чаши. Програмата, която Георги Бибишков бе подготвил, включваше и арабски танц, с комплимент към булката и кумата, които бяха качени на маса в центъра на дансинга и се забавляваха. Букета на булката хвана красивата шаферка и нейна братовчедка – Силвия Цветкова, а жартиера – приятелят на младоженеца Томо. Гостите похапнаха с наслада от триетажната торта във форма на три отделни сърца. Сватбената ракия бе направена със специален етикет със снимка на младоженците от сватбения ден, дело на братовчеда на булката – Станислав Георгиев, който ги изненада и с подарък картина със същата снимка.

Spread the love