Зам.-кметът по финансите на Петрич адв. Илко Стоянов бори стреса на тенис корта

Filed under: Благоевград,Оживление,Петрич |

 

 

180-16-03  0015_n

Футболът е сред предпочитаните спортове от Илко Стоянов

Заместник-кметът по финансите на община Петрич Илко Стоянов гони стреса на тенис корта. Стоянов, който е благоевградски адвокат, напоследък все по-често е засичан с тенис ракета на кортовете в Петрич и София, информираха източници на „Вяра”.

180-16-03   248_n

Илко Стоянов по време на сесия в Благоевград

Те разкриха, че по този начин адв. Илко Стоянов бори стреса и отпуска напрежението след дългия и уморителен работен ден. Според приближени до него адвокатът, който е и общински съветник от местният парламент на Благоевград, е върл любител на спорта като цяло и освен тенис на корт често играе и футбол. Както е известно, благоевградският плейбой е сред любимците на дамите в областния център на Пиринско и луд фен на отбора „Ливърпул”, научи още наш репортер. Доверени до него хора разкриха, че дойде ли време за мач на любимия отбор, Стоянов загърбвал всичко и сядал пред телевизора.

„Илко Стоянов е възпитаник на випуска, който донесе първата шампионска титла на страната по футбол в ЮЗУ „Н. Рилски”. Настоящият зам.-кмет на Петрич и колегите му грабнаха титлата в студентската надпревара през 1996 година. Този човек няма спирка, ако не работи, ще спортува, ако не спортува, ще работи и все така. Два пъти седмично обаче задължително тренира, веднъж тенис, веднъж футбол”, казват негови приятели. Самият Илко Стоянов пък твърди: „Човек трябва да изглежда добре, независимо от това по какъв начин ще го направи”.

 

 

Spread the love

Коментар за: Зам.-кметът по финансите на Петрич адв. Илко Стоянов бори стреса на тенис корта

  1. Голяма новина,браво……..Платена ли е?

    Димитър
    2016/септември/26 at 12:36 PM