Младите кюстендилски грации на „Олимпик“ обраха отличията на „Супер купа“ в Унгария

Filed under: Спорт |

 

Ралица Стоилова и Рая Сръндева сред 3-те най-добри в многобоя, Аделина Грозданова с пълен комплект златни медали182-14-04-1_Olimpik_Budapest

Младите грации от кюстендилския спортен клуб „Олимпик“ се представиха отлично на международния турнир по художествена гимнастика „Супер купа“ в Будапеща, Унгария. Възпитаничките на треньорките Мая Юн и Людмила Кадийска изиграха безупречно своите композиции и си заслужиха както медалите, така и овациите на публиката.

Ралица Стоилова и Рая Сръндева се класираха сред 3-те най-добри в многобоя при родените 2007 и 2006 г., „А“ категория. Ралица завоюва злато на въже и сребърни отличия на без уред и в многобоя. Рая е първа на въже и трета на топка и в многобоя. Изабела Асенова остана четвърта в многобоя в „А“ категория, спечелвайки злато на въже и сребро на без уред при родените 2008 г. Четвърто място в многобоя в същата категория и за Зорница Алексиева при родените 2009 г. Аделина Грозданова е с три първи места на многобой и отделните уреди – без уред и въже, „Б“ категория, при родените 2007 г.182-14-04-2_Olimpik_Budapest

В надпреварата при девойки старша възраст „Б“ категория Андреа Димитрова спечели злато на топка, бронз на обръч и сребро в многобоя.

В международния турнир участваха гимнастички от Унгария – с четири клуба, България, Русия, Австрия, Чехия, Словения, Полша, Хърватия, Босна и Херцеговина и Турция.

 

Spread the love