Васил Петков от Кюстендил вдигна златна купа от държавното първенство по културизъм и фитнес, стана абсолютен шампион

Filed under: Кюстендил,Оживление |

 

190-24-02 Vasil Petkov1Носителят на титлата „Менхънт Модел 2013“ Васил Петков от Кюстендил спечели златната купа от държавното първенство по културизъм и фитнес, проведено в столичната зала „Универсиада“ в категория Men’s physique.

190-24-02 Vasil Petkov2

„От категория със 17 души се прибирам с медал и две купи, като шампион в категорията и абсолютен шампион! Горд съм със себе си, защото се представих добре, но дължа огромни благодарности на треньора ми Николай Стоянов, без който нямаше и да се доближа дотук, както на Антонио Георгиев, който ми съдействаше през цялата подготовка и ме подкрепяше винаги. Благодаря и на всички, които дойдоха да ме подкрепят на живо, което за мен наистина имаше голяма стойност и ме зарадва!”, сподели след първенството Васко.

190-24-02 8248_nНеговият приятел Ангел Писков е категоричен, че 23-годишният кюстендилец само за една година подготовка успял да завладее националния подиум и е сигурен, че ще стигне и до международно участие.

„Истински му се възхищавам. Изглежда страхотно, има адско излъчване и най-важното – самоувереност. Само напред и още по-нагоре“, възхищаваше се след състезанието негова фенка.

Кюстендилецът е зодия Скорпион, завършил е Професионалната техническа гимназия. Красавецът участва в фотосесия за юбилейния брой №100 на списание JOY.

 

Spread the love