Съпругата на вратаря на „Пирин” Красимира Митева загуби кафенето си в Благоевград, нае го бизнес дамата Цветанка Шаранкова за 1025 лв.

Filed under: Бизнес,Благоевград |

 

192-01-11 Красимира Митева

Красимира Митева

Футболната съпруга на ексорлето Мирослав Митев – Красимира загуби барчето, което стопанисваше до момента на площад „Македония“ в центъра на Благоевград, след като договорът й изтече.

От близо две седмици кафенето, познато сред благоевградчани като барчето на тотото, вече е наето от бизнес дамата Цветанка Константинова Шаранкова, която го взе под наем за пет години. Тя е собственичка на фирма „ИДО 11“ ЕООД и спечели търга за отдаване под наем на обекта. Имотът е с площ от 25.74 кв.м, а Цветанка Шаранкова ще плаща наем за него в размер на 1025.16 лв. без ДДС. Фирмата ще плаща отделно от това и тротоарно право на общината, ако иска да изнесе маси пред заведението, както и разходите за ток, парно, вода и др. консумативи. До провеждането на търга и по времето на стопанисването на барчето от Красимира Митева цената бе в размер на 588 лв. месечно. Фирма „ИДО 11“ ЕООД е регистрирана през февруари миналата година в София с адрес в жк „Бъкстон“, бл. 25, а бизнес капиталът на едноличното дружество е от скромните 2 лв.

Името на Красимира Митева нашумя особено през лятото на тази година, когато стана ясно, че 48-годишната благоевградчанка има борчове към кредитни институции, физически лица, мобилни оператори. Заедно с нея в кюпа е съпругът й Мирослав Митев. През м. юли двамата бяха осъдени да платят 50 000 лв. на Недялко Левунлиев, един от собствениците на „Винпром Логодаж“. Бизнесменът е предявил иск срещу футболното семейство на база нотариално заверено споразумение, който бил изцяло уважен от Районен съд – Благоевград. Футболната съпруга се занимаваше с частен бизнес и държеше под наем кафене в жилищна кооперация до реката в центъра на Благоевград, както и барчето на тотото, което вече остави в ръцете на друг.

Spread the love