С лицеви опори и премятания Мис Кюстендил Милена Мирева грабна сребо от дебюта си като фитнеска

Filed under: Кюстендил,Оживление |

 

194-24-02   Milena1

Милена преди първенството с треньора си Антон Пенков

20-годишната студентка и Девойка Кюстендилска пролет 2014 г. Милена Мирева-Метревели показа завидни мускули и плоско като дъска коремче на държавния шампионат по културизъм и фитнес. Харизматичната девойка спечели сребро от  надпреварата, която се проведе в зала „Универсиада“ в столицата. Тя се състезава за кюстендилския клуб „Аполон“, с треньор Антон Пенков.

194-24-02   Milena2

Милена Метревели с една от състезателките

Това бе нейното първо участие в подобно състезание. В първия кръг жените се състезаваха със съчетания от лицеви опори и премятания, а вторият кръг бе позиране по бански. „Реших да участвам в шампионата по фитнес, тъй като за една година съм спряла леката атлетика поради здравословни причини. За това състезание се подготвях 3 месеца. Следващата седмица ще бъде балканското първенство в Сърбия. Искам да участвам там и да завоювам медал“, заяви Милена Мирева.

194-24-02  Milena3

Кюстендилско момиче със сребро от Държавното първенство по фитнес

След завършването си в Природоматематическата гимназия „Професор Емануил Иванов“ Милена избра специалността инженерен дизайн в Лесотехническия университет. Първоначално красавицата искаше да учи в НАТФИЗ, после обаче се отказа, като приоритет й стана леката атлетика. В Кюстендил в царицата на спортовете я подготвяше треньорът й Илиян Зарев. Милена има много успехи в този спорт, спечелила е златни и сребърни медали от държавни първенства.

 

Spread the love