Щастливи вести от курбана на „Тоби” в Дупница: Бившият депутат Олег Велинов чака второ внуче от голямата си щерка в САЩ, месарският бос Иван омъжи своята за милионер в Катар

Filed under: Дупница |

Поп Паликарски пя „Руфинка”, бизнесменът Милан Раков, кметовете Чимев и Гелев аплодираха игрохорец №1 Йорданка – дъщеря на домакина Стойчо Милев

204-01-00 470 copy

Бившият депутат Олег Велинов и бившият шеф на ХФК Борис Васев с бившия шеф на военната болница Чорбаджийски

204-01-00 495 copy

Отец Паликарски поздрави Стойчо Милев и гостите с „Руфинка болна легнала”

204-01-00 469 copy

Иван Шатровски, Крум и Стойчо Милеви, шефът на общинската болница Р. Тимчев и Борис Костадинов

Бившият депутат от БСП Олег Велинов дойде се похвали, че голямата му дъщеря е щастливо омъжена в Щатите и чака второ дете на курбана на собственика на фирма „Тоби” в Дупница Стойчо Милев.

204-01-00 459 copy

Бившият шеф на Горско стопанство – Дупница, Атанас Диманков поздрави за празника Крум Милев

204-01-00 398 copy

Зам.-кметът Крум Милев бе поздравен за празника от шефа на ВиК Илия Илиев, с когото са израснали от деца

204-01-00 432 copy

И бизнесменът Милан Раков (вляво) уважи празника на фирма „Тоби”

Месарският бос Иван пък веднага се похвали, че наскоро се е завърнал от гостуване в Катар, където неговата красива дъщеря срещна голямата си любов и е щастливо омъжена за милионер. Архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски, вдъхновен от радостните вести, изпя с цяло гърло любимата си народна песен „Руфинка болна легнала”. Отчето засенчи ромския оркестър, поканен да свири на празника. С песента Паликарски поздрави собствениците на фирмата и гостите на празника.

204-01-00 417 copy

Внучката на Стойчо Милев – ЮЗУ студентката Стойка, с внука му Велизар и малкия Рошар

204-01-00 408 copy

Скараджията Драгомир и синът на Стойчо Милев – Илиян гарнираха печената риба в подноси

204-01-00 517 copy

Кметовете на Дупница и Сапарева баня Методи Чимев и Калин Гелев

204-01-00 434 copy

Съпругата на бизнесмена Стойчо Милев се бе издокарана в красив тоалет

 

Дъщерята на Стойчо Милев Йорданка се отличи като игрохорец №1. Тя бе бурно аплодирана от гостите, сред които кметовете на Дупница и Сапарева баня Методи Чимев и Калин Гелев, ОбС шефът на Сапарева баня Иван Куйов, Красимир Георгиев, Славчо Коларски, общински съветници, бизнесмените Милан Раков, Мони Ковачев, Петър Портарски и др.

Паликарски освети курбана, обредните питки и баници. Заради хладното време Стойчо Милев нареди трапезата за гостите в халето на фирмата си, като 200-литровите казани с бобен курбан бяха качени с мотокар за атракция на гостите. Бившият шеф на горското в Дупница Атанас Диманков, сега горски цар в Първомай, бе посрещнат радушно на трапезата. Шефът на ВиК – Дупница, инж. Илия Илиев поздрави Стойчо и Крум Милеви за празника. Председателят на дружеството на инвалидите в Дупница Георги Буцев също уважи курбана.

 

 

Spread the love