Президентът на ФК „Пирин” (Гоце Делчев) Иван Близнаков: Вместо да сме едноличен лидер в таблицата, ние сме пети с 24 точки. Срам и позор!

Filed under: Спорт |

 

Гоцеделчевци излизат за победа в сряда срещу „Пирин” (Разлог)

207-15-04-изтеглен файл

Иван Близнаков
Доста гневен и разочарован от досегашното представяне на мъжкия отбор на ФК „Пирин” (Гоце Делчев) бе президентът на клуба Иван Близнаков. „Губим точки по елементарен начин. Вместо да сме едноличен лидер в таблицата, ние сме пети с 24 точки. Срам и позор! Спонсорът и ръководството на клуба направиха отлична организация за провеждането на заниманията и участието в официалните мачове както за първенството, така и за двете купи. Изплащат се навреме заплати, премии, храна, медикаменти, осигурени са екипировки. Всичко при нас е на професионално ниво, но не и играта и постигнатите резултати от страна на футболистите. В сряда срещу отбора на „Пирин” (Разлог) ще има промени. Ще ги видят и зрителите на стадиона. Готвим и раздяла с доста футболисти. Няма да има повече компромиси към никого. Убедителна победа, с добра и качествена игра и тръгване нагоре по правата към върха на таблицата – това очакваме от футболистите. Няма да можем да разчитаме в този мач на контузените Антони Цанков и Любо Витанов”.
Николай Николов от треньорския щаб на „Пирин” (Разлог) сподели, че Николай Маринов и Атанас Георгиев се завръщат след изтърпяно наказание. „Изминалата неделя постигнахме победа срещу един от добрите отбори в групата – „Ботев” (Ихтиман) като гости. Сега е ред да направим нещо и в Гоце Делчев. Отборът на домакините е изграден от много опитни  футболисти с дълъг стаж в „А” и „Б” група, но това не ни притеснява. Ще ни бъде тежко, но не невъзможно”.

Spread the love