Помните ли Доналд Тръмп в „Сам вкъщи“ и още куп холивудски филми? (ВИДЕО)

Filed under: Забавно,Свят |

 

214-13-11-за сайт-D.Trump-22С избирането си за президент на САЩ Доналд Тръмп получи ролята на живота си. Изявите на големия и малкия екран обаче не са чужди за новоизбрания държавен глава, пише в. „Дейли експрес“.

Тръмп има епизодични роли в редица филмови и телевизионни продукции и дори е печелил някое и друго отличие. Или по-скоро антинаградата „Златна малинка“ за ролята на самия себе си.

От катастрофалната си изява във фентъзи комедията „Привиденията не го правят“ (1989) с Бо Дерек до участия редом до холивудски звезди от ранга на Уил Смит и Сандра Бълок, Доналд Тръмп има богат филмов и телевизионен опит.

Новият президент на САЩ е човекът, който ориентира за посоката изгубения Маколи Кълкин в хитовата лента „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“ (1992).

Остава въпросът какви посоки ще следва държавният глава през следващите четири години.

Тръмп се подвизава и в компанията на героите от комедията „Зулендър“ (2001). В обичайната роля на самия себе си бизнесменът отправя похвала към главния герой – супермодел, в образа на когото се превъплъщава Бен Стилър. „Без Дерек Зулендър светът на мъжете модели нямаше да бъде такъв, какъвто е днес“, казва Тръмп.

В романтичната комедия „Срок за влюбване“ Доналд Тръмп отново играе самия себе си в сцена, в която се спречква с Джордж Уейд (Хю Грант) на парти малко преди главният герой да се влюби в Луси Келсън (Сандра Бълок).

Тръмп се е снимал в два филма с Упи Голдбърг, която се закани, че ще напусне страната, ако той бъде избран за президент на САЩ – „Съдружникът“ и „Еди“, както и в комедията „Малките разбойници“ (1994).

Телевизионните изяви на Доналд Тръмп включват камео роли в „Сексът и градът“ със Сара Джесика Паркър, „Шоуто на Дрю Кери“, „Палавата Сюзън“ с Брук Шийлдс, „Принцът от Бел Еър“ с Уил Смит, „Шеметен град“ с Майкъл Джей Фокс и Чарли Шийн, „Гувернантката“ с Фран Дрешър, „Елизабет“ с Елизабет Хърли.

Сега Доналд Тръмп отново ще играе себе си в най-голямото шоу на планетата. Как ще се справи с ролята, само времето ще покаже…

Вижте звездните му появи във филми, събрани в едно ВИДЕО:

 

 

Spread the love