РБ в Благоевградско удари приятелско рамо преди балотажа за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цачева – Манушев

Filed under: Благоевград |

сайт  9999Реформаторският блок в Благоевградска област заяви категоричната си подкрепа за балотажа в неделя за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Това стана на среща на представители на политическите формации в РБ с областния координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева и общинския ръководител на партията в Благоевград Йордан Андонов. От Реформаторския блок ясно заявиха, че като представители на дясното не могат да позволят България да се върне в развитието си. Според тях членовете и симпатизантите им няма да подкрепят кандидата на БСП, който се обявява за независим, но ще бъде контролиран от БСП и ДПС. „Не бива да допуснем отново кукловод като Орешарски, не бива да допуснем БСП и ДПС да дестабилизират и разоряват България. Важно е да обединим усилията си и да се мобилизираме в името на България, за осигуряването на стабилна европейска перспектива“, заявиха участниците в срещата.

Представителите на Реформаторския блок и ГЕРБ призоваваха в неделя, 13 ноември, българските избиратели да подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев – единствените кандидати, способни да гарантират стабилност и продължаване на по-нататъшните реформи в името на просперитета на България.

Снимка:  На съвместна среща с ръководството на ГЕРБ – Благоевград, Реформаторският блок в Пиринско заяви категоричната си подкрепа за балотажа в неделя за кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Spread the love