Застрахователният бос на Дупница Клеменца се стяга за парламента, според изчисленията му при мажоритарен вот е вътре

Filed under: Дупница |

 

220-01-03 1_n copy

Николай Златарски и Васил Василев – Клеменца

220-01-03 4_n copy

Първият отдясно на ляво е Виктор Димитров

Застрахователният бос от Дупница Васил Василев – Клеменца, съсобственик на ЗД „Армеец”, който получи най-високото отличие от чешката православна църква за щедър дарител, възнамерява да се включи в политиката лично.

220-01-03 2_n copy

Петър Савев – шеф на горското в Дупница

220-01-03 5_n (2) copy

Кирил Ангелов и шофьорът на горското в Дупница Венци Пантелеев

220-01-03 3_n copy

Съдия Иван Демиревски (първият от дясно наляво)

„Застрахователният бос се е прицелил в предсрочните парламентарни избори и ако Народното събрание гласува поправката в Изборния кодекс за мажоритарен вот, той е сигурен, че ще влезе”, това съобщиха приятели на Васил Василев на едно от последните големи светски събития в Дупница.

„Клеменца има опит в политиката. Той присъства активно в обществения живот на Дупница още от времето на екскмета Пламен Соколов. Тогава неговата съпруга, покойната Снежана Василева, беше общински съветник от групата на кмета. По-късно дъщерята на застрахователния бос Дарина Василева седна като общински съветник от гравитиращото към Братя Галеви сдружение „Движение нашият град”, начело с бившия ОбС шеф Явор Тодоров. Тодоров даже купи вилата на Клеменца в село Бистрица.

Семейството на Васил Василев е едно от най-състоятелните в Дупница. Те имат голям автопарк с най-яките коли. Последно Дарина Василева монополизира вниманието с чисто нов червен мерцедес кабриолет”, припомнят запознати.

Василеви са собственици на емблематичната кооперация в центъра на Дупница до Младежкия дом. Част от апартаментите са разпродадени на цени от по 800 лв. за кв. м по информация от брокерските къщи.

Напоследък Васил Василев си е спечелил нов приятел в лицето на собственика на веригата магазини „Адела” Николай Златарски. Той беше рамо до рамо с Василев на едно от последните светски събития в Дупница. В компанията на Клеменца бяха и кюстендилският съдия Иван Демиревски, д-р Андрей Стоянов – шеф на Здравната каса, Петър Савев – шеф на горското в Земен, а сега на Дупница, бившият шеф на горското в Дупница Виктор Димитров, дървеният бос Кирил Ангелов.

 

Spread the love

Коментар за: Застрахователният бос на Дупница Клеменца се стяга за парламента, според изчисленията му при мажоритарен вот е вътре

  1. Леке !!!

    Дупничанин
    2016/ноември/21 at 8:22 AM