Конфликт на интереси спря чистка на вр.и.д. шеф д-р К. Бонев в общинската болница в Дупница, спаси главата на Пл. Соколов 

Filed under: Дупница |

Бонев разписа няколко заповеди за уволнение, даде назаден, за да спаси поста си в ОбС-Дупница

72-01-81-Krum Bonev

Д-р Крум Бонев

Временно изпълняващият длъжността управител на общинската болница д-р Крум Бонев, който е шеф на вътрешно отделение, встъпи бойко в длъжност и размаха смело секирата. На мушката му падна и ортопедът екскмет Пламен Соколов. Заповедта за уволнение на Пламен Соколов, който в момента е общински съветник, обаче не е стигнала до него.

216-01-05 NEDIN I MIKOV IMG_4937 copy

Д-р Димитър Недин и д-р Владислав Миков

Своевременно юристи уведомили Бонев, че в качеството си на общински съветник няма право да заема ръководна длъжност в общинско дружество. Опасността да изпадне в конфликт на интереси охладила страстите в болницата. За да се спаси поста си на съветник в ОбС-Дупница, Бонев се отказал от поста и всички подписани документи до момента. Сега временно изпълняващ длъжността управител е хирургът д-р Димитър Недин.

231-01-2-copy

Д-р Пламен Соколов

По време на краткото си управление Крум Бонев е подписал и заповед за уволнение на шефа на административно-стопанската дейност в болницата Даниела Ильова. Ильова е бивш главен счетоводител в медицински център „Асклепий”, собственост на Крум Бонев. Заповедта обаче е стигнала до нея по пощата.

149-03-01 TIMCHEV

Росен Тимчев

На работа в болницата се е върнала главната сестра Малина Митева, колежката й, а също и главната счетоводителка Василка Тенджова, които са били в няколкомесечен болничен, усетили, че са пред уволнение от екипа на бившия управител Росен Тимчев.

Д-р Бонев е успял да смени и няколко брави по кабинетите в болницата, включително и бравата на главната счетоводителка, която е в отпуск по болест.

 

Д-р Крум Бонев е бивш зам.-управител на болницата от времето на Любомир Таушански и най-добре е запознат с финансово-счетоводните дела на общинската болница. Това е и причината новият управител д-р Миков да го включи в екипа си.

Титулярят на поста управител Владислав Миков все още не е встъпил в длъжност, тъй като още не е вписан като управител в Търговския регистър.

Д-р Миков е бил впечатлен от програмата за управление на д-р Недин, който беше негов конкурент за поста. Затова двамата са решили да реализират спасителната операция за болницата в екип, което се оценява от дупнишката общественост като летящ старт.

 

 

 

Spread the love

3 коментара за: Конфликт на интереси спря чистка на вр.и.д. шеф д-р К. Бонев в общинската болница в Дупница, спаси главата на Пл. Соколов 

 1. Артисти!

  Дупничанин
  2016/декември/07 at 23:48 PM

 2. …но хитър селянин…

  Дупничанин
  2016/декември/07 at 23:45 PM

 3. Бонев е тъпак!

  Дупничанин
  2016/декември/07 at 22:24 PM