Съдби: Рак мъчи кюстендилския учител Владимир Мишев, събраха 2 323,41 лв. от театрална постановка за лечението му

Filed under: Кюстендил |

 

234-01-10-vladimir-mi6ev

Владимир Мишев

Учителят Владимир Мишев от Кюстендил се бори с тежко онкологично заболяване. Сумата за лечението му е непосилна за семейството и в града се организират различни благотворителни събития в помощ на Мишев. 2 323,41 лв. е сумата, събрана само от едно благотворителното театрално представление, съобщиха колегите на Владимир от Трето основно училище „Проф. Марин Дринов“.

Зрителите в общинския театър останаха с отлични впечатления от моноспектакъла комедия „Аналогов човек в дигитален свят“ на Радослав Йорданов, който е едновременно сценарист и режисьор на спектакъла. Продадоха се над 300 билета, а най-високата цена бе 10 лева.

Благотворителната кампания продължава с два коледни базара. Единият е базарът на занаятчиите, който се открива на 12 декември на пл. „Велбъжд“, а другият ще бъде във фоайето на ОУ „Проф. Марин Дринов“, от 20 до 23 декември.

„Това е учител, когото всички познаваме и не можем да останем безразлични. Необходими са средства за неговото поддържащо лечение. Просто медикаментите са много скъпи и ние искаме да помогнем“, коментира Елеонора Василева от инициативния комитет.

 

Spread the love