Петимата катастрофирали тази нощ младежи са от Кочан и Абланица, сред тях и двама братя

Filed under: Гоце Делчев |

линейка

Двама братя от сатовчанското село Кочан и младежи от хаджидимовското село Абланица са пострадалите при тежката катастрофа тази нощ, при която пълният с млади хора лек автомобил „Мерцедес“ е паднал в дълбоко дере по пътя за Абланица, на около километър от селото.

Младежите, които са на възраст от 18 до 22 години, са настанени още през нощта в МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев с травми, но без опасност за живота.

Най-тежко пострадал е младеж от Кочан, който е със счупено бедро. Заради тежката фрактура тази сутрин той е транспортиран за „Пирогов“.

Другите четирима са настанени в травматологичното отделеие на болницата с гръдни травми, фрактури на крайници и контузни рани. Няма опасност за живота на пострадалите младежи, съобщиха за ИНФОМРЕЖА от здравното заведение.

Причината за катастрофата е високата скорост, при която водачът на лекия автомобил „Мерцедес“ не е успял да вземе завоя и се е хвърлил в дерето.

Според предварителната информация групата купонясвала в Гоце Делчев и към 1 часа след полунощ момчетата от Кочан тръгнали да закарат приятелите си в Абланица, тъй като те нямало с какво да се приберат.

Подробности в печатното издание.

Spread the love