Екипът на ветеринаря д-р Г. Бандеров от Дупница спаси 6-годишната Сирма, любимка на кикбоксьора Кирил Чакъров

Filed under: Дупница |

 

238-01-03_o

Кирил Чакъров и Сирма

Натровен плъх едва не уби любимката на председателя на сдружение „Патриоти” – кикбоксьора Кирил Чакъров от Дупница. Оказа се, че 6-годишната красавица Сирма била много лакома и не подбрала какво да похапне по време на една разходка. Тя надушила един грамаден полски плъх, който бил токсичен, и го излапала без стопанинът й да забележи.

238-01-03_n

Д-р Бандеров и екипът му.

„Сирма мрази гризачи, насекоми, как го е лапнала, как го е преглътнала не зная. Друг път само ги удушава. Животът й висеше на косъм, беше полужива. Помислихме, че това е краят. Спаси я само бързата и веща намеса на ветеринаря д-р Георги Бандеров и екипа му. Те я спасиха в клиниката си на ул. „Патриарх Евтимий” №112. Ветеринарният лекар направи всичко необходимо, удари инжекции, сложи системи. Добре че не разви бъбречна недостатъчност. Отровата в гризача беше много силна. Сега се надявам Сирма да стигне до дълбока старост”, каза щастливият стопанин, който може да продължи спокойно да се радва на компанията на кучето си.

„Бандеров и екипът му действат бързо и адекватно. Ние бяхме в паника, кучето беше в конвулсии, които разтърсваха цялото му тяло. Съветвам всички собственици на домашни любимци при нужда да не се колебаят, а да заведат веднага животните си в клиниката на д-р Бандеров”, посъветва Чакъров.

 

Spread the love

Коментар за: Екипът на ветеринаря д-р Г. Бандеров от Дупница спаси 6-годишната Сирма, любимка на кикбоксьора Кирил Чакъров

  1. Лидо много си тъпа !!!

    Дупничанин
    2016/декември/14 at 23:54 PM