45-год. съпруга Надя дари с втора дъщеря бившия лидер на БСП – Благоевград, д-р Пандев, сподели: Йоанна дойде като божия благословия

Filed under: Благоевград |

 

245-01-05-pandev1

Д-р Владимир Пандев със семейството си

Бившият лидер на БСП в Благоевград д-р Владимир Пандев стана баща за втори път. 45-годишната му съпруга Надя го дари с прекрасна дъщеричка по време на коледните празници.

„Роди ми се дъщеричка… Йоанна…. Дойде като божия благословия… С дъха на щастието. С магията на сбъдната мечта. Донесе обич, смирение, благодарност, вяра”, написа д-р Пандев във фейсбук и получи хиляди поздравления и мили пожелания.

Бебето изплака в ръцете на завеждащата родилно отделение в МБАЛ – Благоевград, д-р Лидия Калоянова. Това е втората дъщеря на д-р Паднев и съпругата му Надя. Виталия се роди след 3-тата процедура инвитро. Йоанна обаче се появи в дните по Коледа и направи най-хубавите празници знакови във фамилията на бившия шеф на МБАЛ – Благоевград.

Както „Вяра” писа, в началото на май тази година д-р Владимир Пандев започна работа на пълен щат във филиала за спешна медицинска помощ в гр. Рила. Заплатата му е около 1200 лв., колкото получават и другите му колеги. Назначението на д-р Пандев бе от 1 май – седмица след като на 22 април изтече срокът, в който лекарят бе на борсата. Работата в спешен порядък не е нова за д-р Пандев – преди години той бе лекар в Спешен център – Благоевград. Напусна заради многото ангажименти и ниското тогава заплащане в спешната медицинска помощ и няколко години бе търговски представител на фармацевтична компания. После, като лидер на БСП, оглави МБАЛ – Благоевград, откъдето министър Москов го уволни.

 

Spread the love