25-год. Росица Кирова от Дупница строши с мотика 10 коли на съседи

Filed under: Дупница |

 

police-s-46783da0След скандал 25-годишната Росица Кирова от Дупница потроши 10 леки автомобила на съседите си. „Тук на улица „Баба Тонка“ 16 в Горна махала е страшно, истински погром.

Извикахме екип на Спешния център, за да я успокоят лекарите, вероятно има нужда от медицинска помощ, извикахме и полиция, на фолксваген 0959 КН, модерен, нов е потрошила огледалата. Счупени са фаровете и стоповете на автомобили, задната и предните чистачки на мазда, има деформация и прорези в предния капак, тавана и калниците на друг автомобил, изтръгнати от броните и хвърлени на улицата са регистрационни табели – предна и задна. Страшно е, не знаем какво да правим, вероятно прокуратурата ще трябва да настани момичето в психиатрична клиника“, звъняха в редакцията потърпевши. На мястото е установена жена, която е повредила автомобилите, размахвайки с всичка сила мотика. Вандалката е задържана за 24 часа. Местопроизшествието е посетено от оперативно-следствена група на РПУ-Дупница.

 

Spread the love

Коментар за: 25-год. Росица Кирова от Дупница строши с мотика 10 коли на съседи

  1. Така трябва.Скоро и пред у-ще Евлоги Гепоргиев,ще започнеме да се разправяме.Там е истински ад с автомобилите.Живущите не можем да се приберем по домовете си от тях.

    Ivan
    2017/януари/10 at 9:56 AM