Работници, саниращи блок, отмъкнали перланята на ченге

Filed under: Благоевград |

Патрулка полиция кола2 Cropped

Полицай от Благоевград вдигна колегите си на крак след като установи, че оставена временно в общо помещение на блока му на ул. „Даме Груев“ 36 нова пералня е изчезнала. Той подозира работниците по санирането, които единствени влизали в тези места.

Две седмици пералнята стояла на място, била покрита и всички съседи знаели, чия е. Нямало проблем, докато не се появили работниците. „Ядосан съм защото пуснахме в собствеността си хора, събрани от кол и въже, уж, за да направят блоковете по красиви.

Искам да предупредя останалите да внимават, много ми се ще кражбата да бъде разкрита, защото ако тези, които санират блоковете застрашават имуществото ни, тогава е страшно“, каза ограбеният, който се зарече да направи всичко възможно да установи крадците и предупреди хората, чиито блокове се санират в момента да бъдат осторожни. Явно крадците не са знаели на кого посягат. Фирмите, които санират набират наистина работници от всякъде, голяма част от работещите дори не са от Благоевград. Предстои проверка във фирмата, която санира блок 36 на ул. „Даме Груев“.

Подробности в печатното издание.

Spread the love