Диетата на дупничанката Катя и Здравко от „Ритон”: Ядем единствено риба и зеленчуци, веднъж седмично хапваме месо от младо теленце

Filed under: Звезди,Здраве |

 

%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5-%d0%b8-%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d0%b7%d0%b4%d0%b8Катя и Здравко от „Ритон” отново доказаха, че са на върха сред родните музикални звезди. Въпреки годините на сцена и напредването на възрастта, двамата все още палят сцената, пише zajenata.bg. Не само у нас, но и в чужбина. В момента те са на турне в няколко града в Германия, където са посрещнати като истински легенди. „Ритон” взривиха публиката не само с вечните си парчета, но и с вида си. Който за годините им е направо безупречен.

Ето я диетата на дует „Ритон”, с която се вталяват преди турне
Както вече сме чували, преди всяка своя по-голяма изява Катя и Здравко се подлагат на спешна и строга диета. Крак за това повлякла Катя Михайлова още преди години. Тъй като от двамата именно тя е тази, която има проблем с бързото качване на килограми.
„Здравко си го отнася покрай мен. Не може той да яде и да си угажда, докато аз отстрани хрупам маруля. Свикнала съм го – мина ли на диета, минава и той. Пък и вече му е необходимо, защото с годините и той започна да се сдобива с типичното мъжко бирено коремче“, смее се певицата.
И така месец преди турнето Катя и Здравко от „Ритон” се подложили буквално на глад. Менюто им се състояло единствено от риба и морски дарове, съчетани с всякакъв вид зеленчуци. Без картофи, разбира се.
До месо не се докосвали, но веднъж седмично си позволявали телешко от младо теленце. Основно наблягали на зеленчуците, които може да са сурови или приготвени на фурна, скара или пара. От мазнините обаче ползвали само нерафиниран зехтин първо качество.

Това плюс над три литра вода на ден представлявала цялостната им диета за отслабване. Чиито резултати и двамата отчитат като бързи и видими още след втората седмица.

Spread the love