Война в Дупница: Областният лидер на БСП – Кюстендил, Станислав Павлов: Славчо Павлов от РБ – Дупница да си премери думите за СЕТА, не вижда ли американците, всичко е от храната

Filed under: Актуално от днес,Дупница,Кюстендил |

 

 

248-01-08 Станислав Павлов

Станислав Павлов

„Настоявам Славчо Павлов, лидер на реформаторите в Дупница, да си отвори очите и да погледне как изглеждат американците. В световен план това са хората, които страдат най-много от наднормено тегло. И всичко е заради храната”, това заяви областният лидер на БСП – Кюстендил, Станислав Павлов по повод изявлението на колегата си от ОбС – Дупница, Славчо Павлов, нападнал Корнелия Нинова за критиката й срещу споразумението СЕТА за търговски обмен между ЕС и САЩ и Канада.

202-01-00 Славчо Павлов

Славчо Павлов

„Има ли нормален човек, който да не се съгласи, че това споразумение означава внос на ГМО храни в България, отрови и удар по българските производители, тъй като тези храни са многократно по-евтини от качествените. В споразумението липсва текст, че безопасността на продукта ще бъде гарантирана и че самите продукти ще бъдат тествани, преди да се пуснат на българския пазар, а това означава безконтролно внасяне на ГМО. Българският пазар ще бъде залят от огромни количества канадско месо.

Да не би сме забравили как ядохме 20-годишното замразено месо? Докога ще позволяваме това да се случва, кога ще се защитим? Не е ли смущаващо и не е ли истина, че всички публични услуги, като образование, ВиК, телекомуникации, пътища, всичко отива на либерализация, приватизация и концесия?”, заключи Станислав Павлов.

Spread the love

Коментар за: Война в Дупница: Областният лидер на БСП – Кюстендил, Станислав Павлов: Славчо Павлов от РБ – Дупница да си премери думите за СЕТА, не вижда ли американците, всичко е от храната

  1. Споразумението е за свободна търговия с Канада……а какви са американците ……средно с 10г. по-голяма продължителност на живота в сравнение с България ….факт.

    Малко инфо
    2017/февруари/21 at 21:11 PM