Кюстендилката Вангелия Симеонова: Ивайло Константинов ни връща вярата за по-добро бъдеще, хората ще отидат до урните заради него

Filed under: Дупница,Кюстендил |

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Вангелия Симеонова

Предприемачът от Дупница Ивайло Константинов е човек, който може да отговори на очакванията на избирателите и да ги убеди да отидат до урните и да гласуват. Народът е много обезверен и повечето си казват „няма да гласувам”. Константинов обаче е човек, който може да ни върне вярата.

В това е убедена 27- годишната Вангелия Симеонова от Кюстендил. „Разглеждайки листата на ГЕРБ, смятам, че Ивайло Константинов действително ще свърши работата, която му е поставена. Народното събрание трябва да отвори вратите си за младите хора, за амбициозни и по-различно мислещи депутати. Задължително е те да бъдат дясно ориентирани, тъй като това е и бъдещето”, допълни Симеонова.

218-01-konstantinov11 copy

Ивайло Константинов

„Аз съм спортист човек, а напоследък в България спортът е оставен на изключително заден план. Почти не се прави нищо, наблюденията ми са, че съоръженията са стари и амортизирани. Трябва да бъдат създадени условия. Според мен това е изпълнима задача от хората, които имат отношение към демокрацията, с дясно мислене, какъвто е кандидатът на ГЕРБ Ивайло Константинов“, коментира и 38-годишният Христо Николаев. „През последните години страната ни влезе в един цикъл от избори. Както е тръгнало, всяка година се харчат пари за провеждането им. Според мен това е излишно. Затова трябва да гласуваме за тези народни представители, които няма да ни разочароват. Да можем да им търсим сметка и отговорност, когато нещо не са направили. Дясно мислещият Ивайло Константинов, кандидат от ГЕРБ, е човек, който е доказал, че е отговорен и че на него може да се разчита. Чул съм, че в Дупница много хора разчитат на него. Избирайки го за народен представител, така на него ще може да разчита и цялата Кюстендилска област“, обяви 45-годишният Петър Григоров.

 

Spread the love