14 претендентки за короната на мис Кюстендилска пролет 2017-а се снимаха с народни носии на Рилския манастир

Filed under: Актуално от днес,Кюстендил |

 

Най-красивата ще бъде избрана на 18 март, под №1 е Никол Веселинова Харалампиева, списъка затваря Ася Ивайлова Спасова под №14

41-01-%d0%bc%d0%b8%d1%81-%d0%ba%d1%8e%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%bb

Претендентките за короната на мис Кюстендилска пролет 2017  си направиха красива фотосесия на Рилския манастир. 14 момичета репетират усилено за конкурса под ръководството на шефа на отдел „Култура и духовно развитие” Дима Укалска. Красавиците се снимаха в традиционни носии за региона, извадени от фонда на Регионалния исторически музей. Най-красивата ще бъде избрана на 18 март на площад „Велбъжд”.

Под №1 е Никол Веселинова Харалампиева. Тя е 16 години,  зодия Стрелец, ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон“, специалност „Английски и испански език“. През свободното си време обича да тренира и да се среща с приятели. Мечтае да се превърне в успяла жена както в професионален, така и в личен план.

Под №2 е Даниела Бисерова Пармакова, на 17 г.,  зодия Лъв, ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев“, специалност „Банково дело“. През свободното си време обича да излиза с приятели и да танцува. Мечтае да се реализира като успешен кинезитерапевт.

Под №3 е Велина Георгиева Лумбева, също на 17 години, зодия Стрелец, ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон“, специалност „Английски и испански език“. През свободното си време се занимава със спорт  –  тенис на корт, фитнес. Интересува се също и от здравословно хранене. Мечтае да изгради успешна кариера в сферата на графичния дизайн и да просперира в активните си спортни дейности.

Под №4 е Михаела Мирославова Костадинова, която е на 16 години, зодия Стрелец, ученичка в ПМГ „Проф. Емануил Иванов“, специалност „Биология“. През свободното си време обича да танцува, да спортува и да се забавлява с приятели. Мечтае да специализира в областта на медицината.

Под №5 е Евелина Николова Василева, на 16 години, зодия Рак, ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев“, специалност „Банково дело“. През свободното си време обича да танцува, да посещава нови места и да прекарва време с приятелите и семейството си. Мечтае да се занимава професионално с танци, да бъде щастлива и да има здраво семейство.

Под №6 е Сияна Любомирова Александрова, на 16 години, зодия Скорпион, ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон“, специалност „Английски и немски език“. През свободното си време обича да спортува, да излиза с приятели и да се разхожда сред природата. Мечтае да завърши висше образование, а след това успешно да се реализира.

Под №7 е Стела Ивайлова Кирилова, на 16 години, зодия Рак, ученичка в ПМГ „Емануил Иванов“, специалност „Математика и информационни технологии“. През свободното си време обича да рисува, да се занимава с моден дизайн и математика. Мечтае за добро семейство и да стане архитект. В бъдеще иска да развие своето хоби  –  фотографията.

Под №8 е Ралица Емилова Велинова, на 16 години, зодия Овен,  ученичка в ПМГ „Проф. Емануил Иванов“, специалност „Математика и информационни технологии“. През свободното си време обича да се занимава с изкуство в различни сфери. Мечтае да стане успяла жена и да се занимава с нещо, което обича.

Под №9 е Елица Владимирова Димитрова, на 17 години, зодия Лъв, ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон“, специалност „Английски и испански език“. През свободното си време обича да посещава  нови места, да пазарува и да си угажда, като си приготвя любима храна. Мечтае да обиколи света и да срещне повече добри хора.
Под №10 е Теодора Бонкова Атанасова, на 16 години, зодия Овен, ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев“, специалност „Митническа и данъчна администрация“. През свободното си време обича да чете книги, да ходи на фитнес, да пише литературни разкази, приказки и стихотворения, да рисува и да се занимава с Младежкия червен кръст. Мечтае да завърши висшето си образование във Флорида, а след това да се завърне в Кюстендил и да работи за развитието на града и държавата.

Под №11 е Беатрис Бисерова Ранчина на 19 години, зодия Овен,  студентка в Университета по архитектура, строителство и геодезия, специалност „Транспортно строителство“. Свободното си време обича да прекарва със семейството и приятелите си. Мечтае да обиколи света и да се реализира в професионален план.

Под №12 е Даниела Данаилова Стоименова, на 18 години, зодия Телец, ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев“, специалност „Митническа и данъчна администрация“. През свободното си време обича да чете книги, да танцува и да излиза с приятели.
Мечтае да стане най-добрият лекар и да помага на хората.

Под фаталния №13 е Елиза Бойкова Огнянова, на 17 години,  зодия Телец, ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев“, специалност „Митническа и данъчна администрация“. През свободното си време от 14 години изучава български народни танци и облекло, а от 11 години свири на тамбура. Интересува се от българска история. Мечтае да посети Москва и да стане професионален хореограф по български народни танци, а също така и да следва право.

Под №14 е Ася Ивайлова Спасова, на 16 години, зодия Дева, ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон“, специалност „Английски и испански език“. Обича да танцува, да пее, да се занимава с театър и да участва в пиеси и филми. Мечтае да работи като акушер-гинеколог, защото смята за чудесно това, че ще участва в раждането на нов живот.

Всички снимки на претендентките може да видите в печатното издание

Spread the love

Коментар за: 14 претендентки за короната на мис Кюстендилска пролет 2017-а се снимаха с народни носии на Рилския манастир

  1. Страхотни парчета, а принцеса Мартита Паунова защо не е сряд тях?

    Ивелин Георгиев
    2017/февруари/28 at 23:24 PM