Кметът на Благоевград Атанас Камбитов: Изграждаме модерна спортна площадка в село Изгрев, предстои ремонт на улиците „Иглика“ и „Васил Левски“

Filed under: Благоевград |

През настоящата година ще бъде направен и мост, свързващ улиците „Надежда“ и „Иван Вазов“

 

????????????????????????????????????

Мултифункционална спортна площадка 3 в 1 ще бъде изградена в село Изгрев, съобщи кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов. Необходимостта от съоръжението бе обсъдена по време на среща между д-р Камбитов, кмета на селото Йордан Китанов и представители на селския съвет.

84-05-04 -atanas-kambitov

Площадката ще даде възможност децата на селото да играят минифутбол, баскетбол и волейбол. Идеята е спортното съоръжение да бъде изградено непосредствено до детската площадка, която бе направена през 2014 г. Основната цел на кмета Камбитов е да бъдат осигурени подходящи условия за спорт на децата. По време на срещата беше обсъдено състоянието на уличната мрежа в селото. Кметът на община Благоевград д-р Камбитов пое ангажимента да бъде асфалтирана улица „Иглика“ в частта, където има изграден водопровод. Освен това ще бъде изкърпена настилката по улица „Васил Левски“. През настоящата година ще бъде направен и мост, свързващ улиците „Надежда“ и „Иван Вазов“ в селото. Кметът Камбитов пое ангажимент и за подобряване на пътя, водещ до гробищния парк в селото. Към момента той е в изключително недобро състояние. Предстои същият да бъде подравнен и чакълиран, на място предстои да бъде направена и отводнителна канавка, в която да се оттича дъждовната вода. Паралелно ще бъде направен и паркинг непосредствено до гробищния парк.

 

Spread the love