Лидерката на ЖГЕРБ – Благоевград, Елена Ташкова празнува 39-и рожден ден, съпругът Стефан й подари марков телефон, торта и СПА почивка

Filed under: Благоевград |

 

48-03-03-%d0%b52

Елена със семейството си

Със сладки и солени изкушения председателката на общинската структура на ЖГЕРБ Елена Ташкова почерпи за 39-ия си рожден ден колегите си от Държавен фонд „Земеделие” в Благоевград. Те пък я изненадаха с красива керамична ваза и куп пъстроцветни букети.

С трогателна песничка първи я поздравиха близначета й Велизар и Стилиян. Съпругът й Стефан пък й подари марков телефон и огромна торта и за изненада бе резервирал СПА хотел във Велинград през почивните дни.

През миналата година Елена Ташкова събра приятели и роднини на нестандартно парти по повод 20-годишнината от идването й в Благоевград.

Красивата Елена е от гоцеделчевското село Ляски, идва в Благоевград преди 20 години и завършва ЮЗУ, специалност „Компютърни системи и технологии”. Има трудности в различни начинания, които я препъват, но тя не се отказва и постига набелязаните си цели.

В Благоевград тя среща съпруга си Стефан, който е бизнесмен и се занимава с биопроизводство на пирински мурсалски чай. Двамата се радват на прекрасни близначета – Велизар и Стилиян.

 

Spread the love