Съпругата на Ембака от Сандански за убийството на Легионера: Сбиха се, Емил извади езика на Николай

Filed under: Благоевград,Петрич,Сандански |

51-04-02-%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bb-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b5%d0%bc%d0%b1%d0%b0%d0%ba%d0%b0Съпругата на подсъдимия за убийството на Николай Чивиев на АМ „Струма” Емил Чачев – Ембака – Десислава, се изправи пред окръжния съд в Благоевград. Пред магистратите Първанова разказа с подробности какво си спомня за фаталния ден.
Били с Емил на пазар и се връщали, изненадващо излязъл на пътя човек, който започнал да удря и да блъска колата. Казала на съпруга си да не спира, за да не стане страшно, но другият продължил да троши автомобила. Сбили се, когато Чивиев паднал на земята, Емил започнал да му вади езика, а тя викала за помощ, звъняла в Спешен център и на приятели.

В съдебната зала Десислава обяви, че Чивиев е предизвикал инцидента, удряйки с бухалка по стъклото на колата им, след което Емил слязъл и попитал: Какво правиш, бе? Последвал отговор: Сега ще видиш бе, боклук, и го ударил по рамото. „Започнах да се моля и на двамата да спрат, но никой не ме чуваше, нито високият мъж, нито възрастният с него. Казах и на Емил. Започнах да звъня на полицията. Всички бяха афектирани и никой не искаше да спре. Николай отново удари Емил с палка и тогава… той отвърна”, разказа съпругата.

Припомняме, че през лятото на 2015 г. стана инцидентът на АМ „Струма“. След скандала Ембака удари с камък легионера Чивиев, който издъхна от травмата в Спешния център на болницата в Сандански. Веднага след това Ембака се скри, казва пред съда, че се е уплашил и не е знаел какво да прави. После сам се предаде и така се даде старт на делото за убийството.

 

Spread the love