„Нова република“ с водача Веселин Запрянов представи листата си за 26-и МИР – София област, Васил Зашкев: Ще работим за закон, даващ преференции на планински общини като Самоков  

Filed under: Долна баня,Ихтиман,Самоков |

 

53-03-02Радан Кънев представи листата с кандидат-дпутатите на политическата платформа „Нова Република“ в 26-и МИР – София област. В препълнената зала от граждани, членове и симпатизанти на „Нова република” Радан Кънев сподели радостта си, че вижда толкова много хора. Срещата бе открита от председателя на ДСБ – Самоков и общински съветник, които е четвърти в листата за Софийска област Васил Зашкев. Листата се оглавява от Веселин Запрянов. Той е адвокат по професия, регионален председател на ДСБ и общински съветник в Своге. Втори в листата е Георги Поповянски, следва Христин Савов и четвърти е председателят на ДСБ-Самоков, Васил Зашкев. В листата още са Ева Маринова, Красимир Арнаутски, Йонко Димитров, Росен Тодоров, Велислав Йотов, Григор Григоров и Ангел Маринов.

53-03-02-%d0%b2%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb-%d0%b7%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b5%d0%b2-%d0%b8-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d1%80%d1%8f%d0%bd%d0%be%d0%b2

Васил Зашкев постави задача пред бъдещата парламентарна група на „Нова република” – законодателна инициатива, от която да ползват преференции планинските райони, какъвто е Самоков.

„Ако хората са искали промяната, със сигурност не я очакват от г-жа Нинова и от г-н Борисов. Ерата на г-н Борисов свърши. Нищо по-абсурдно не може да има от твърдението, че БСП може да бъде алтернатива. Всички се чудят как заедно да седнат на политическата трапеза и да грабят заедно българския народ, както правеха през годините, през които управляваха. На това нещо алтернатива е силната десница, нова десница и ние сме се събрали с тази цел” – заяви Радан Кънев.

След официалната част гостите получиха доза добро настроение и коктейл, както и възможност в неформална обстановка да контактуват с лидера на „Нова република” Радан Кънев, да му зададат своите въпроси и да изкажат редица предложения.

Присъстващите на срещата пожелаха успех в кампанията „С вас сме истинските, говорете истините, всичко трябва да излезе наяве, работете неуморно, има и искрени, които ви вярват и ще гласуват за вас с номер 4 – „Нова република”!

  • Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

 

Spread the love