Бизнесменът Красимир Божурски от Благоевград падна на колене и предложи брак на любимата си Миглена по време на фотосесия с мотор

Filed under: Благоевград,Оживление |

 

 

55-24-01-%d0%ba1Бизнесменът Красимир Божурски от Благоевград падна на колене и предложи брачен пръстен на приятелката си Миглена Стаменова.

Това стана по време на атрактивна фотосесия с мотор.

55-24-01-%d0%ba2

Фотосите бяха качени във фейсбук и предизвикаха стотици харесвания и коментари от типа: Най-яките. Божурски е запален по моторите. Миналата година той основа клуб AirMax Racing – Благоевград, който се опита да атакува титлите в републиканския и балканския шампионат. Състезателите се включиха и в една международна изява – първият кръг от балканския шампионат в Янина, Гърция.

55-24-01-%d0%ba3

Миналата година Красимир Божурски заведе приятелката си Миглена на романтична екскурзия в Париж. От качените снимки личеше, че те са се насладили максимално на престоя си в столицата на любовта.

Преди повече от година Красимир Божурски се разведе със съпругата си Радостина след 15-годишен съвместен живот, от брака си имат две дъщери – Борислава и Ивана, които са все още ученички.

Божурски е член на изпълнителното бюро на общинската организация на БСП – Благоевград. Той е собственик на фирма за вентилационни системи в града. Майка му Бойка Божурска е преподавателка в Американския университет в Благоевград, а баща му Иван е дългогодишен работник в цигарената фабрика в града.

Снимките:

1 Красимир Божурски падна на колене и предложи брачен пръстен на приятелката си Миглена

2  Двамата си направиха атрактивна фотосесия

3  Красимир Божурски с приятелката си Миглена

Spread the love