Илиан Тодоров, водач на листата на патриотите в Бобошево: Увеличаваме всички пенсии, минималната става 300 лв., в Африка взимат повече

Filed under: Кюстендил |

 

 Обединени патриоти са единственият гарант за увеличаване доходите и сигурността на българите

56-06-01-%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b0-1

Водачът на листата на Обединени патриоти в 10-и МИР-Кюстендил Илиан Тодоров запозна жителите на Бобошево с основните приоритети на патриотите. Срещата на Обединени патриоти започна с националния химн на България. „Не може пенсиите и заплатите на българите да са по-ниски от тези в Африка”, това е лудост, заяви Тодоров. „При линия на бедност от 300 лв. минималната пенсия трябва да е минимум 300 лв., а всички останали пенсии да бъдат повишени незабавно”. „Безумно е за издръжката на едно бездомно куче в София да се харчат 200 лв. месечно, а минималната пенсия в страната ни да е 161 лв. Явно за ГЕРБ, БСП, Реформаторския блок и всички останали системни партии кучешкият живот е по-ценен от този на българския пенсионер”. В съседна Македония минималната пенсия е в размер на 206 евро, а лекарствата за македонските пенсионери са напълно безплатни. В Албания минималната пенсия е 300 лв. срещу 161 лв. в България.

56-06-01-%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b0-2

Минималната пенсия в Мароко (Африка) е 1500 дирхама, или 274 лв. Този абсурд ще бъде спрян от Обединени патриоти. И вие помните как животът на 43-тото НС бе прекратен, защото ние, Обединени патриоти, поставихме условието за минимална пенсия от 300 лв., както и за увеличение на всички останали пенсии. Условие, което остана неприето от ГЕРБ и РБ, дори и от псевдоопозицията в лицето на БСП. Нима забравихте как Румен Гечев от БСП каза, че не можело минималната пенсия да се удвои. Пари в държава има и за пенсии, и за заплати. Ние от Обединени патриоти сме единственият гарант за това, че след 26 март 2017 г. доходите на българите ще бъдат увеличени, допълни Илиан Тодоров. Председателят на „Атака” в общината и четвърти в листата на патриотите Райчо Цветин припомни, че на последните президентски избори Обединени патриоти са втора политическа сила в Бобошевска община. „Днес с номер 17 се борим да бъдем 1-ва сила в община Бобошево, в името на просперитета на жителите на област Кюстендил”, завърши словото си Райчо Цветин.

  • Купуването и продаването на гласове е престъпление
Spread the love