Лепят плакати на кандидатдепутати по дърветата в Гоце Делчев, РИК ги премахна

Filed under: Благоевград,Гоце Делчев |

 

busarov1

Мартин Бусаров-в средата издаде заповед за премахване на плакатите

Сигнал за неправомерно поставени плакати по дърветата е  постъпил в Районната избирателна комисия – Благоевград. Сигналът е подаден по имейл от общинска администрация Гоце Делчев.Твърди се, че на определени улици  в Гоце Делчев, а именно на ул.“Тодор Александров“, ул.“ Дунав“ и ул.“Солун“  са разлепени предизборни плакати на политически партии. Излагат се твърдения, че агитационните материали са закачени по дърветата, които растат по продължението на посочените  улици.

„На кората на дървета, по продължение на ул.“Тодор Александров“, ул.“Солун“ и ул. „Дунав“ в град Гоце Делчев, са залепени предизборни плакати.

На кората на дървета, по продължението на ул.“Дунав “ в град Гоце Делчев, са залепени предизборни плакати на кандидати за народни представители от ПП ДПС”, пише в сигнала.

От РИК Благоевград с председател Мартин Бусаров проверилили   за издадена заповед на кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов  и  установили , че на дърветата няма право да се лепят плакати.

РИК намира за основателни оплакванията в сигнала, подаден от  общинска администрация Гоце Делчев и постанови премахване на предизборните плакати.

 

Spread the love