Палачът на „лалетата” Спас Делев влюбен до уши, пази любимата само за себе си

Filed under: Оживление,Спорт |

 

16-04-954752

С чисто ново гадже се обзаведе палачът на „лалетата” Спас Делев. Запознати споделят, че нападателят е влюбен до уши, което явно му дава криле на терена. Той обаче пази от любопитните очи своята любима. Нисичкият талант от село Ключ близо година беше с Мис Стара Загора 2012 Стела Колева. Тя е сред най-популярните дами в Града под аязмото. За Стела се знае, че е една от най-големите конкурентки на фолкаджийката Мария за силиконови джуки №1 в страната.
Двамата със Спас се запознават през 2015 година, когато голмайсторът носи екипа на „Берое“. Колева е върла почитателка на местния клуб и често може да бъде видяна на трибуните. За нея не представлявало особена трудност да завърти главата на Делев. Докато бяха двойка, футболистът използваше всяка почивка, за да води любимата на екзотични и скъпи курорти по света. Той успя да я заведе и в родното си село, за да я запознае с родителите си. Стела била впечатлена, че Спас е обзавел абсолютно всичко с марката „Версаче“, на която е луд почитател. Не е ясно поради каква причина Стела и Спас са разтурили отношения. За бързака от Ключ се знае, че винаги е бил голям женкар и не се задържа дълго при една. Самата Стела обаче също не е „безопасна игла“.
Спас Делев е покрил напълно сегашното си гадже. „България днес“ успя да се сдобие с тяхна обща снимка. За разлика от предишната му бамбина настоящото момиче до футболиста е съвсем скромно и с естествен чар.

 

Spread the love