Хванаха 5-има без книжка, мъртво пиян грък зад волана и напушен ученик

Filed under: Благоевград,Петрич |

Патрулка полиция кола2 Cropped

Петима шофьори без книжка хванаха полицаите в Благоевградска област през почивните дни. Четирима от тях са управлявали мотоциклети. Те са от Петрич, Банско и с. Беласица. Всички са на възраст от 19 до 53 г.  Някои от моторите дори не били регистрирани. В Симитли пък е хванат 21-годишен младеж, шофирал ВАЗ без свидетелство за правоуправление.

Мъртво пиян грък седна зад волана в Петрич, около 19,10 ч в неделя. Той шофирал „Хюндай“ и бил спрян за проверка на ул. „Ел тепе“. При проверка с дрегер станало ясно, че 52-годишният Христофорос Г. е с наличие на 3,24 промила алкохол в издишания въздух.

Напушен младеж пък от с. Дебрен подкара „Голф“. Полицейски служители на РУ-Гоце Делчев спрели за проверка около 22,50 часа в селото лек автомобил. Зад волана бил 18-годишният В. Х. С техническо средство DRUGCHECK е установено, че същият е управлявал лекия автомобил след употреба на марихуана. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.3 от НК.

Подробности в печатното издание.

Spread the love