Тримата тенори „Уникалните гласове“ с голям концерт в Благоевград в зала „Яворов“

Filed under: Благоевград |

 08-04-fault

Тримата български тенори „Уникалните гласове“ ще изнесат впечатляващ концерт в Благоевград. Изявата е насрочена за 4 май (четвъртък) 2017 г. в зала „Яворов“ от 19,00 часа. „Уникалните гласове“ ще зарадват почитателите си със своя талант и великолепни изпълнения.

След изключително успешни гастроли у нас и в чужбина тримата певци ще подарят истински музикален празник на жителите и гостите на Благоевград. Публиката ще чуе невероятни изпълнения на евъргрийни, класически арии, канцонети, руски и български шедьоври в различни стилове.

„Уникалните гласове“ – Георги Петров, Борис Луков и Веселин Вачев, пресъздават музика за мечти и любов, светлина от чувства, топлина от нежност. Съчетават красотата на оперния глас с различни музикални жанрове – поп, рок, джаз. Георги Петров е тенор, който притежава уникален плътен и в същото време звънлив тембър, който трудно може да сбъркате. Той е тенор, който не спира да се развива и достига най-високото майсторство и качество в оперното пеене. Завладява със силна харизма, неповторимо излъчване и витална енергия, която предава непосредствено на публиката. Веселин Вачев – тенор, е солист на представителния ансамбъл на Българската армия. От 2007 г. е част от „Уникалните гласове“. Притежава голяма музикалност и усет към стила и хармонията. Борис Луков – тенор, е считан за една от бъдещите оперни надежди на България, едва на 22 години е приет за един от тенорите в трио „Уникалните гласове“. Наред с изявите на триото неговият талант не остава незабелязан за ръководството на Държавна опера-Варна, където е поканен да бъде един от солистите на театъра, и изпълнява роли из оперите на Верди, Пучини, Леонкавало и др.

Концертът в Благоевград се очаква с голям интерес. Почитателите на музиката и тримата български тенори ще станат част от впечатляващо представление. Билети за събитието се продават на касата на зала „Яворов“.

Spread the love