Контакти

Уважаеми партньори, Имам удоволствието да представя на вашето внимание възможностите за партньорство с 4ВЛАСТ. Нашият сайт е предназначен за хората, които търсят всекидневна обективна информация от региона, актуални новини от бизнеса, политиката, образованието, културата и спорта. Освен информация от региона от страниците читателите научават за събития от страната и света.  Сайтътът и фейсбук страница са с читателска аудитория близо 300 000 души. Разпространява се на територията на Югозападна България – Благоевград, Радомир, Дупница, Сапарева баня, Кюстендил, Перник, Бобов дол, Самоков, Долна Баня, Костенец, Разлог, Банско, Сандански, Петрич, Гоце Делчев, Кресна, Симитли и др.   Читателската аудитория включва възрастови групи от 18+ години, като за всяка има специализирани страници. Акцентът е насочен към бизнеса, политиката и обществения живот в региона.

 Лидия Павлова

Главен редактор

Тел.: +359876 356 120

Главен Редактор – Лидия Павлова  Email: lidiapavlova2018@abv.bg

Коренспонденти и архив: Валентин Боков, Радостина Иванова; Ко­рес­пон­ден­ти: Бла­го­ев­г­рад:   Кюс­тен­дил:  Краси Веселинова 0879/356 099;  Перник –  Люба Пелова-0879356096; Самоков: Марияна Вучова  Гоце Делчев: Ерол Емилов  

Рек­лам­ни бю­ра: Дуп­ни­цаБла­го­ев­г­рад, Кюс­тен­дил, Пер­никПет­рич  ; Самоков – Марияна Вучова 0879/356 061

Авторски права

Съдържанието на http://old.4vlast-bg.com/ e под закрила на Закона за авторското право. Всички регионални статии, репортажи, интервюта и други текстови материали от Югозападна България, публикувани в сайта, са собственост на в. „Вяра”. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на линк към http://old.4vlast-bg.com/.

4ВЛАСТ не носи отговорност за съдържанието на коментарите от потребителите. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Ползването на информация от 4ВЛАСТ става само с абонмент.